19 en 20 september werkzaamheden Van Balverenweg Bennekom

Op dinsdag 19 en woensdag 20 september voeren we klein onderhoud uit aan de deklaag van de Van Balverenweg in Bennekom. Tijdens de werkzaamheden is er op wisselende momenten en plekken maar één rijstrook beschikbaar. Het kan zijn dat je even moet wachten om tegemoetkomend verkeer voor te laten. Vanaf woensdag 13 september worden de werkzaamheden voorbereid. Het verkeer kan dan gewoon doorrijden.

Het is niet mogelijk om de werkzaamheden uit te stellen tot na de opening van de nieuwe Parklaan. Ze moeten namelijk voor de winter klaar zijn, omdat anders gaten in het wegdek kunnen ontstaan door het koudere weer.

Wat wordt er gedaan?

Tijdens de werkzaamheden wordt een laagje bitumen op de bestaande asfaltlaag gespoten. Daarna wordt split gestrooid. Dat hecht aan elkaar en trekt het asfalt in. Zo kan het wegdek weer jaren mee en voorkomen we groot onderhoud.

Meer informatie

Deze werkzaamheden zijn geen onderdeel van de Parklaan en worden uitgevoerd door aannemer Roelofs. Direct omwonenden ontvangen een brief van de aannemer met meer informatie. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via info@ede.nl onder vermelding van Van Balverenweg.