Aangepaste planning werkzaamheden Enkalaan / Bennekomseweg

Vanaf 12 april 2023 werken we aan het kruispunt Enkalaan/ Bennekomseweg. Helaas hebben we meer tijd nodig om de werkzaamheden af te ronden. Dit betekent dat het langer duurt voordat u weer via het kruispunt kunt rijden en fietsen. We verwachten dat het kruispunt medio juni open kan.

Waarom duren de werkzaamheden langer?

Ondanks dat uit het vooronderzoek bleek dat er geen vervuilde grond op dit werkvlak meer was, is er tijdens de werkzaamheden toch vervuilde grond aangetroffen. Dit moet eerst, door een daartoe gespecialiseerd bedrijf, opgeruimd worden. Daarna kunnen we verder met de graafwerkzaamheden en de overige werkzaamheden. Het opruimen van de grond gebeurt tussen 8 en 12 mei 2023.

Bereikbaarheid woningen Enka

Door de langere werkzaamheden moeten bewoners van de Enka langer gebruik blijven maken van de alternatieve route om de wijk in en uit te komen. Het kruispunt gaat medio juni weer open.

Vragen en meer informatie

Heeft u vragen over de aangepaste planning voor het kruispunt Enkalaan/ Bennekomseweg? Stel deze gerust door te mailen naar parklaan@ede.nl of bel naar telefoonnummer 14 0318.

De extra werkzaamheden aan het kruispunt hebben geen gevolg voor de planning/openstelling van de hele Parklaan. Op de pagina Werkzaamheden vindt u meer informatie over de aanleg van de Parklaan. Of bekijk het overzicht van de meest gestelde vragen. Op de hoogte blijven via de Bouwapp kan via deze QR code.