Online presentatie ontwerp Parklaan op 1 december

Sinds het voorlopige ontwerp dat wij in april presenteerden, zijn er flinke stappen gezet. Inmiddels is het ontwerp van de Parklaan vastgesteld. Daarom nodigen wij u graag uit op dinsdag 1 december om 19:30 uur voor een live presentatie van het ontwerp van de Parklaan. Peter de Pater (wethouder ruimtelijke ordening) en Sabine den Hertog (omgevingsmanager gemeente Ede) nemen u mee door het programma dat tot ongeveer 21:00 uur zal duren.

Programma

Het ontwerp wordt tijdens de presentatie van noord naar zuid doorgelopen. U ziet hoe de Parklaan eruit komt te zien en hoe de eerder opgehaalde wensen daarin al dan niet een plek hebben gekregen. Ook vertellen we u de globale planning van het project. Net zoals in april is de uitzending ook te volgen via EdeTV en later terug te zien via parklaan.ede.nl. De link naar de live-presentatie verschijnt 1 december op deze website.

Online dialoog

Door de geldende Corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om elkaar lijfelijk te ontmoeten. Toch willen wij u gelegenheid geven om vragen te stellen of een reactie te geven. Dat kan tijdens de presentatie via WhatsApp of e-mail. Vragen worden zoveel mogelijk direct in de uitzending behandeld.

Vragen en/of reageren

Vragen kunt u stellen via het emailadres parklaan@ede.nl of via Whatsapp (op de avond wordt het 06-nummer bekend gemaakt). Mocht u vooraf al weten welke onderwerpen niet mogen ontbreken in de presentatie, dan kunt u een e-mail sturen naar parklaan@ede.nl. Wij nemen uw vraag dan mee in de presentatie.