Overzicht werkzaamheden in januari

Na een pauze vanwege de feestdagen gaan de werkzaamheden aan de Parklaan deze week weer van start. Hieronder zie je een kort overzicht waar deze maand gewerkt wordt. Later deze maand geven we ook meer informatie over de laatste fase van de werkzaamheden voor de aanleg van de weg. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

In januari wordt op de volgende plekken aan de weg gewerkt:

  • 8 januari is aannemer Van Gelder begonnen aan de vijfde en laatste fase van de werkzaamheden aan de Nieuwe Kazernelaan. Het meest noordelijke deel van de Nieuwe Kazernelaan en de Arnhemseweg zijn dan afgesloten. Bewoners en bedrijven hebben een brief ontvangen met meer informatie. Na de werkzaamheden is de hele Nieuwe Kazernelaan een 30 kilometer-weg met veel ruimte voor de fietser.
  • Vanaf 8 januari legt Van Gelder een Kiss & Ride aan tussen de Eikenlaan en de Generaal Spoorlaan. Kinderen die naar SBO de Regenboog gaan kunnen hier dan afgezet en opgehaald worden.
  • Vanaf 8 januari worden kabels en leidingen ter hoogte van de Reehorst verlegd. Dit duurt tot ongeveer eind januari.
  • Op de Bennekomseweg wordt er gewerkt aan de riolering tussen Akulaan en Zandlaan. Op de Edeseweg, tussen de Zandlaan en het sportpark, werkt Van Gelder aan de bestrating.
  • Van zaterdag 20 januari 20:00 uur tot en met maandagochtend 22 januari wordt gewerkt aan de Edeseweg tussen de Zandlaan en Hoekelumselaan (nieuwe verbindingsweg).De weg is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Wil je met de auto naar Bennekom, dan rijd je om via de Zandlaan en de Dr. W. Dreeslaan. Het sportpark is alleen bereikbaar via de parkeerplaats van het Streek College aan het Kanonnenpad. De omleiding voor fietsers veranderd niet.Nood- en hulpdiensten zijn op de hoogte.