Parklaan Noord open!

Vandaag, donderdag 15 juni, brengt aannemer Van Gelder de laatste asfalt laag aan op het noordelijk deel van de nieuwe Parklaan, de Generaal van Hackettlaan. Deze weg loopt van de rotonde N224 tot aan de kruising met de Klinkenbergerweg. Vanaf maandag 19 juni rijdt u met de auto via deze weg van noord naar zuid en andersom. Dat is goed nieuws!

Het werk aan het noordelijk deel van de Parklaan is op maandag 19 juni nog niet afgerond. Dit moet er onder andere nog gebeuren aan de Generaal Hackettlaan:

  • grote delen van het fietspad krijgen op een later moment hun rode deklaag,
  • de verlichting moet op sommige plekken nog geplaatst en/of aangesloten worden op het netwerk,
  • bermen worden nog ingezaaid en bomen nog geplant.

Start werkzaamheden aan Nieuwe Kazernelaan

Op maandag 3 juli starten de werkzaamheden aan de Nieuwe Kazernelaan. De weg wordt aangepast naar een 30 km zone met veel ruimte voor fietsers. De werkzaamheden duren tot het eind van het jaar.

Het werk gebeurt in fasen. Per fase wordt een deel van de Nieuwe Kazernelaan afgesloten.

Dit betekent dat woningen en sommige kruispunten dan tijdelijk niet bereikbaar zijn. Zodra er meer informatie bekend is vindt u die op deze website. Direct aanwonenden, scholen en organisaties in de omgeving ontvangen ook een brief met meer informatie over de bereikbaarheid.

Werkzaamheden Klinkenbergweg

Vanaf maandag 19 juni is de Klinkenbergweg ter hoogte van de Ericalaan afgesloten vanwege het aanleggen van een rotonde. Verkeer wordt onder andere via de Generaal Hackettlaan omgeleid.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de werkzaamheden voor de Parklaan? Kijk op de pagina Werkzaamheden of download de Bouwapp.