Start werkzaamheden kabels en leidingen op de route van de Parklaan

Op dinsdag 21 juni start aannemer Visser & Smit Hanab met het verleggen van kabels en leidingen binnen het gebied van de Parklaan. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om verder te kunnen met de aanleg van de Parklaan. Het noordelijke deel van de Parklaan is als eerste aan de beurt. Later dit jaar worden ook de werkzaamheden in de delen Midden en Zuid uitgevoerd.

Voordat we de Parklaan kunnen aanleggen, moeten de werkzaamheden onder de grond klaar zijn. Een van die werkzaamheden is het verleggen en/of aanleggen van kabels en leidingen. De werkzaamheden vinden als eerste plaats in tussen de rotonde N224 en het oude PMT-gebouw.

Werkzaamheden duren tot ongeveer eind 2022

De werkzaamheden vinden plaats in opdracht van Liander, netbeheerder voor gas en elektra. Zo worden er onder andere nieuwe gasleidingen (lage en hoge druk) en elektra-kabels (midden-spanning) gelegd en worden diverse oude kabels en leidingen verwijderd. De werkzaamheden duren naar verwachting tot het einde van dit jaar.

Bewoners ontvangen een brief

Woont u in de buurt van een van deze werkzaamheden? Wanneer ze bij u in de buurt aan het werk gaan, stuurt Liander u een brief met meer informatie over de werkzaamheden en de planning. Ook vindt u in deze brief contactpersonen van zowel Liander als aannemer Visser & Smit Hanab, die u kunt benaderen als u vragen heeft.