De omgevingsmanager en wethouder staan tijdens de presentatie voor een scherm

Digitale presentatie Parklaan: alle vragen en antwoorden

Op 1 december is een presentatie over de Parklaan gegeven. In deze digitale presentatie, die live te volgen was via YouTube en EdeTV, werd samen met de kijkers thuis door het laatste ontwerp van de Parklaan gelopen. Ook konden kijkers vragen stellen over de Parklaan. Tijdens de avond zijn meer dan honderd vragen binnengekomen via e-mail en WhatsApp.

Een deel van deze vragen hebben wethouder de Pater en omgevingsmanager Sabine den Hertog tijdens de presentatie al van antwoord kunnen voorzien. Door de grote hoeveelheid vragen was er helaas geen tijd om alle vragen van kijkers te beantwoorden. Na afloop van de presentatie hebben we alle gestelde vragen alsnog van antwoord voorzien. Alle vragen en antwoorden kunt u hier (pdf, 581 KB) vinden. De presentatie in zijn geheel terugkijken? Dat kan via deze link. U kunt de video doorspoelen naar minuut 33:40, vanaf dan begint de presentatie.

Een blik vooruit

De komende tijd zal het vanuit onze kant wat stiller zijn dan u van ons gewend bent. Dit betekent echter niet dat we stilliggen: achter de schermen wordt hard doorgewerkt. Zoals aangekondigd bij de presentatie wordt het komende halfjaar een aannemer gezocht die de Parklaan voor ons als gemeente kan aanleggen. We verwachten halverwege 2021 de aannemer te kunnen presenteren. De aannemer gaat vervolgens direct aan de slag met de voorbereidingen van de aanleg. De start van de aanleg begint daarmee waarschijnlijk eind 2021.

We blijven bereikbaar

Ook de komende periode kunt u gewoon bij ons terecht met vragen. U kunt contact met ons opnemen via het mailadres parklaan@ede.nl of telefonisch via 14-0318.